Notice: Undefined variable: ub in /home/sites/caciulata-cazare.ro/public_html/layout1.php on line 151

Notice: Undefined variable: ub in /home/sites/caciulata-cazare.ro/public_html/layout1.php on line 163
Disclaimer - Turism si cazare in Calimanesti-Caciulata

0250.775.021

0250.775.021

TERMENI SI CONDITII

Pentru utilizarea acestui site este necesara citirea si acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos în totalitate. Continuarea utilizarii site-ului se concretizeaza într-un accept al dvs. fata de termenii si conditiile de mai jos.

Întregul continut al site-ului, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice), este proprietatea 3 BIS-CACIULATA si, dupa caz, a altor parti. Folosirea continutului fara acordul 3 BIS-CACIULATA sau al proprietarilor de drept este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Denumirea “3 BIS-CACIULATA”, sub orice forma ar aparea în site, logo-urile si simbolurile asociate ei, precum si combinatiile acestora cu orice cuvânt sau simbol grafic, folosite în site, sunt marci înregistrate ale 3 BIS-CACIULATA. Ele pot fi utilizate numai cu acordul 3 BIS-CACIULATA si numai în legatura cu produse sau servicii 3 BIS-CACIULATA. Utilizarea altor marci înregistrate afisate în site este permisa numai cu acordul proprietarilor lor de drept.

3 BIS-CACIULATA nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

3 BIS-CACIULATA ofera prin intermediul Site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand.

3 BIS-CACIULATA nu garanteaza ca informatiile de pe Site (incluzand tarifele, descrierile sau datele) nu pot avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.

Informatiile despre dvs. pot fi folosite de 3 BIS-CACIULATA doar în scopul comercializarii produselor oferite, de exemplu pentru: procesarea comenzilor sau cererilor dvs.; oferta de produse; facturare; solutionarea cererilor, întrebarilor sau reclamatiilor dvs.; realizarea unor studii de piata si de produs si marketingul produselor, al serviciilor 3 BIS-CACIULATA si al serviciilor furnizorilor, partenerilor si distribuitorilor sai; contactarea prin posta sau prin oricare alte mijloace în legatura cu produsele oferite de 3 BIS-CACIULATA sau cu produse oferite de parteneri sau furnizori ai 3 BIS-CACIULATA care prezinta, în opinia noastra, interes pentru dvs.

3 BIS-CACIULATA si furnizorii/partenerii sai nu pot fi trasi la raspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al/în timpul utilizarii site-ului si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilitatii utilizarii acestora. Desi face toate eforturile in acest sens, 3 BIS-CACIULATA nu garanteaza ca functionarea site-ului si a serverelor va fi neîntrerupta si lipsita de erori, ca utilizarea site-lui este lipsita de riscuri (virusi, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune, specifice Internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor), ca informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte si la zi.

În timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, va angajati sa respectati legile în vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informati sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet.

3 BIS-CACIULATA îsi rezerva dreptul de a modifica oricând termenii si conditiile de fata, fara vreo notificare prealabila. Modificarile vor fi afisate în aceasta pagina si vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului dupa efectuarea oricaror modificari înseamna acceptarea implicita a acestora de catre dvs.

 Hotel Traian  Hotel Caciulata  Hotel Cozia  Hotel Oltul  Hotel Central  Hotel Casa Romaneasca  Hotel Orizont Cozia  Motel Blue River   Pensiunea Bucura   Vila Liliacul  


Termeni si conditii | Harta site | Intrebari frecvente
Toate drepturile rezervate

PUTEȚI VERIFICA LICENȚA DE TURISM 3BIS (NR. 597) AICI

-->